Gezin Onze familiale verzekering
Protéger votre famille avec Partners

Familiale verzekering

Partners is een rechtstreekse verzekeraar die zonder tussenpersoon werkt. Dit is kostenbesparend en garandeert u een tenlasteneming door echte verzekeringsspecialisten.

Waarborgen aangepast aan uw situatie

Alleen- of samenwonend? Wij verzekeren u op maat. Met de Solo formule dekt uw persoonlijke burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Met de Gezin formule is iedereen die bij u inwoont ook verzekerd. Dit kunnen uw partner en kinderen zijn, maar evengoed andere personen.

SOLO

Wij vergoeden de lichamelijke en materiële schade die u, personen waarvoor u verantwoordelijk bent en uw huisdier(en) veroorzaken aan derden.

GEZIN

Wij vergoeden de lichamelijke en materiële schade die u en iedereen die bij u inwoont, personen waarvoor u verantwoordelijk bent en uw huisdier(en) veroorzaken aan derden.

De voordelen van Partners Verzekeringen

Rechtsbijstand

U heeft altijd rechtsbijstand in onze familiale verzekering, zonder bijbetalen. Wij verdedigen uw belangen wanneer dit nodig is.
U kunt dus op uw beide oren slapen.

Wereldwijde dekking

Met onze familiale verzekering bent u overal ter wereld gerust.
In België of op vakantie binnen of buiten Europa? Geen probleem. Partners blijft aan uw zijde.

Eigenaar Paardachtigen

Ook als eigenaar van paardachtigen kan u bij ons terecht. Verzeker uw paard of ezel en wij vergoeden de schade die ze toebrengen aan derden.

Bereken uw premie familiale verzekering

Veranderen van verzekering? Dat kan eenvoudig. Onderschrijf vandaag nog een contract bij Partners Verzekeringen en zeg uw huidige verzekering op met behulp van de voorbeeld opzegbrief.
Uw nieuwe contract vangt automatisch aan op het moment dat het oude ten einde loopt.