Offerte familiale verzekering

De familiale verzekering is een verzekeringsproduct van Partners Verzekeringen N.V. Raadpleeg het informatiedocument alvorens het contract af te sluiten.

Waarborgen

De waarborg familiale burgerlijke aansprakelijkheid dekt uw aansprakelijkheid voor materiële schade en/of lichamelijke letsels die u toebrengt aan een derde.
De waarborg rechtsbijstand verzekert de verdediging van uw belangen indien u aansprakelijk bent voor schade aan een derde of indien u zelf slachtoffer bent van materiële schade en/of lichamelijke letsels veroorzaakt door een derde.
 
Wat is uw familiale situatie?
 

Offerte

Verzeker u voor
€ 7,13 / maand
Ofwel € 85,56 / jaar
€ 6,12 / maand
Ofwel € 73,44 / jaar

Promotie

0 maand gratis verzekering gedurende het eerste jaar. Aanbod geldig bij ondertekening van het contract uiterlijk op .

Dit tarief omvat de waarborgen familiale burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Wenst u uw aansprakelijkheid als eigenaar van paardachtigen (paarden, pony’s of ezels) te verzekeren?Contacteer ons

Dit tarief wordt verstrekt ter informatie op basis van de opgegeven informatie. Het tarief kan onderhevig zijn aan wijzigingen. Onderschrijving van het contract onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door de verzekeraar Partners Verzekeringen NV. Raadpleeg hier het segmentatiebeleid.

Door te klikken op “Mijn offerte ontvangen per e-mail" kiest u ervoor uw offerte via elektronische weg te ontvangen. Wenst u de documentatie op papier te krijgen? Contacteer dan een adviseur.

Iedere werkdag, van
van 9u00 tot 12u30 en
van 13u30 tot 17u30