Mobiliteit Onze motorverzekering In geval van een schadegeval

In geval van een schadegeval

Vereenvoudigde formaliteiten

Pech :

Indien u de waarborg Maxi-Assistance heeft onderschreven : neem, alvorens enige andere maatregel te nemen, contact op met Mondial Assistance op het nummer +32(0)2 773 61 05 (24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar) ten einde de takeling van het voertuig te regelen.

U wilt een schadegeval aangeven (ongeval, diefstal, brand, enz...)

Onnodig om u te verplaatsen :
bel Constatel op het nummer +32 (0)2 678 39 00
Openingstijden : elke werkdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.

U kunt ook .

Trek voordeel uit onze erkende garages

Het kiezen van een erkende garage voor de herstelling verzekert u van een kwalitatieve dienstverlening en u profiteert ook van een service die het verschil maakt.

Onze erkende herstellers zijn als echte partners en werden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun technische uitrusting en competentie.

Door te kiezen voor een erkende hersteller kunt u de herstelling van uw voertuig zeer snel plannen zodat uw mobiliteit gegarandeerd blijft.

10 goede redenen om te kiezen voor een erkende Partners-garage

Aangepaste afspraak

Nadat u het schadegeval heeft aangegeven, maken wij naargelang uw verwachtingen en beschikbaarheid (datum en tijd), op zeer korte termijn een afspraak met de garage waarbij u direct contact met de hersteller hebt.

Een vervangwagen

Tijdens de hele duur van de reparatie kunt u gratis beschikken over een vervangwagen.
Indien u geen gebruik wilt maken van deze optie, kan de hersteller u gratis naar huis brengen.

De kosten hoeven niet voorgeschoten te worden

Wij regelen rechtstreeks de kosten van de reparatie aan de garage en u hoeft niets voor te schieten indien de reparatie contractueel gedekt is*.

* Met uitzondering van eventuele vrijstellingen en terugvorderbare btw, volgens de voorwaarden en limieten voorzien in het contract.

Een vereenvoudigde expertise

U zet uw auto af bij de garage en u vertrekt met de vervangwagen.
Partners zorgt voor alles, met inbegrip van de te organiseren expertise met de hersteller.

Indoor- en outdoor-reiniging

Vóór de teruggave van uw voertuig gaat de erkende hersteller over tot het schoonmaken van de binnenkant en buitenkant van uw voertuig.

Kwaliteits- en veiligheidscontrole

Vóór de teruggave van uw voertuig controleert de hersteller ook de staat van de motor (de olie, vloeistofkoeling en remmen), de bandenspanning alsook de verlichting en de signalisatie van uw voertuig.

Een garantie van minstens 2 jaar

De erkende garage biedt een garantie van minstens twee jaar, of meer op basis van de garantie van de fabrikant, voor elke uitgevoerde reparatie.
De uitgevoerde reparatie heeft geen enkele invloed op de garantie van de fabrikant.

De overdracht van waarborgen op de vervangwagen

Voor de duur van de immobilisatie van uw voertuig, krijgt u automatisch een gratis transfer van de waarborgen in uw contract* op de vervangwagen die wordt uitgeleend door de erkende garage.

* Volgens de voorwaarden en limieten voorzien in het contract.

Kosteloze stalling van uw voertuig gedurende 30 dagen

Indien uw voertuig niet herstelbaar is (totale verlies) en zich geïmmobiliseerd bevindt bij een erkende garage, nemen wij ten laste de kosten van de stalling gedurende 30 dagen.

Geen beperking in geval van een technische controle

In geval van aanzienlijke schade op de veiligheidsonderdelen van uw voertuig, kan de expert een technische controle eisen na de reparatie.
In dat geval en om eventuele stress te voorkomen zal de erkende garage het voertuig zelf naar het Bureau voor Technische Controle brengen ten einde de keuring te ondergaan.

Waar vindt u onze erkende garages?

U kunt de lijst van de erkende herstellers waarmee wij samenwerken en die deel uitmaken van het Partners-netwerk raadplegen op de interactieve kaart hieronder.

Begin pagina